„Hellvig, bă Hell…vig! – Cine a ţinut pe loc bestiile feroce care se numesc oameni?” – Serviciile secrete…

ciolos_hellvig_experiment_servicii secrete

În urma acestui pamflet este posibil ca site-ul să fie băgat la ospiciu, iar autorii să primească sedative „spre binele lor” (!!!). Sperăm că nu va fi aşa… fiindcă acest fapt ar indica că băieţii, pomeniţi mai jos (prea jos), şi-au pierdut simţul umorului, sunt în depresie şi îşi văd sfârşitul aproape, foarte aproape, tot mai aproape… Jocul este deschis.

Este un fapt arhicunoscut că serviciile secrete şi-au dorit dintotdeauna să deţină controlul asupra a tot ce mişcă. Dacă ne gîndim bine este o boală profesională căci, lucrând în domeniul spionării oamenilor, este destul de greu (imposibil după cum ne dovedesc chiar ei) să nu te îmbolnăveşti de spionită şi să nu ajungi să vezi peste tot terorişti deghizaţi în oameni de bună credinţă şi invers.evz.ro_premierul-dacian şi hellvig prieteni din copilarie Astfel apar dictaturile serviciilor secrete şi credeam că de aceea, pe bună dreptate, s-a hotărât ca şefii acestor servicii să fie „civili” din afara acestor servicii ca să fie domnule o minte normală, cu bun simţ şi umană, peste cyborgii care văd peste tot agenţi şi terorişti. Se pare că ne-am înşelat în privinţa şefilor „civili” şi nu o dată (!!!) ci de fiecare dată, pentru că şi ei au aceeaşi spionită orientată către biata populaţie, ca să răspundă dom’le tot boborul drepţi, că e spre binele lor…

Deja nu ne mai miră când primul ministru se deconspiră a fi tot unul din gaşca „bolnavilor de spionită” şi noi credem, conform declaraţiilor acestuia, că de vină e tot şeful SRI Hellvig pentru că Cioloş ne-a spus că este prieten cu acesta din copilărie. (evz.ro) De aici am dedus noi, Şerlocii de serviciu -imitaţii ale bolnavilor din servicii, că Cioloş s-a îmbolnăvit de spionită, micuţ fiind,  de la Hellvig pentru că nu a fost vaccinat la timp ca să ajungă şi el să fie un caz marca „Lactate Brădet” şi acum face dezvăluiri cu terorişti care folosesc cartele prepaid din România (Ştiri – Dacian Cioloş: Cartele prepaid romanesti folosite in atentate). Coincidenţele astea sunt întâmplătoare… că cum au ajuns amândoi oameni de stat şi la ce nivel încă, simultan şi dintr-o dată, nu este relevant (cică…). Despre cum s-a îmbolnăvit Hellvig de mititel de spionită, am primit, tot pe cale secretă, informaţia că i se trage de la numele de famile care de fapt este un nume de cod ce trebuie despărţit în două pentru a fi decodificat: Hell=iad şi vig=vigilent.

Parodie de „Stat” la gard: „Cristi, bă Cristi!”

Acum că ne-am lămurit cum este cu treaba cu bolile profesionale , cele din naştere şi cele prin contaminare… să vedem ce vor de fapt aceste servicii, că poate or avea ei dreptate şi suntem noi nebuni să ne opunem „binelui” pe care vor ei să ni-l facă cu forţa.

Ştiţi că la balamuc, dacă zice nenea doctorul că eşti nebun (bineînţeles că zice…), te bagă în cămaşa de forţă ca să nu te „zgârii” şi îţi trag sedative ca să nu mai spui „prostii”, bineînţeles spre binele tău (!!!). Aşa ne-am prins noi că e cam ca la dilăi, că este unii nenici doctorici, prin serviciile de spionită, care din „deformaţie profesională” au transformat România în balamucul lor. Adică ăştia s-au privatizat şi cum nu aveau capital prin munca proprie au luat de bună că ţara este a lor şi gata ospiciul privat.

Până acum câţiva ani a mers cu şedinţe de hipnoză la tembelizor („Ce ştii tu băăă?! A zis ăia la televizor…deci e adevărat!” -replică standard) de asemeni a funcţionat foarte bine programul de tratament strecurat prin mâncare, apă, aer, iar de-a dreptul revoluţionar a fost tratamentul prin aparatura electronică (pe anumite frecvenţe) care este încă la ofertă aproape gratis… Din fericire unele arme au două tăişuri şi întotdeauna două capete, aşa că multe din „tratamentele” nenicilor doctorici, care şi-au tras balamuc privat între graniţele ţării, ba nu mai funcţionează, ba nu mai sunt luate de bună voie de către „pacienţii” internaţi cu forţa, ba chiar mai mult au inceput să fie folosite de către pacienţi ca să îi vindece pe doctorici.

La mare căutare este în rândul serviciilor cu balamuc privat să se găsească mijlocul prin care să fie oprit tratamentul prin informarea la liber pe internet care s-a dovedit că are reacţii adverse şi trezeşte conştiinţa. Adică ce crede „poporul ăsta de nebuni” că poate să ne trateze el pe noi, îşi spun doctoricii… şi uite aşa caută tratamente suplimentare, ba că să primim cardul de sănătate cu microcip (vezi video aici), ba că să ne tratăm prin cartele prepaid cu buletinul, ba că trebuie o lege nouă, una cică a „Securităţii cibernetice” (vezi video aici) şi nu este de mirare pentru că de la cyborgi nu mai poţi aştepta decât să vrea o lege care să dea mai multă putere cyborgilor nenici doctorici, bineînţeles… spre „binele” nostru care nu ştim că suntem nebuni şi că trebuie să ne trateze ei.

De aceea ne întrebăm cu mirare în nebunia noastră din ochii lor: Nenică Cioloş cum rămâne cu ezoterismul, că am auzit pe internet că te pricepi. Parcă acolo învăţai că dacă încalci liberul arbitru preiei karma amărâţilor şi că un rău, ca şi un bine, ţi se întoarce înzecit (cel puţin)… Ce zici? Nu-ţi vine aşa să ceri puţin ajutor de la cei pe care îi vor serviciile în cămaşă de forţă?
Ai fi mai mult decât un martir erou şi plus că ţi-ai arde karma. Tu alegi! Sau nu este aşa?!

Nu ştim dacă Cioloş la ajutat pe prietenul lui din copilărie Hell-vig să priceapă cum este cu karma, dar în mod cert şeful SRI a fost instruit înainte şi după ce a devenit director la balamucul privat România, cum se face cercetarea în „intelligence services” pornind de la întrebarea „Cui îi foloseşte?” aşa că nu o să fie surprins dacă noi poporul din ospiciul privat al serviciilor ne întrebăm tot mai des: Cui îi folosesc toate aceste „măsuri” de control masiv, totalitarist, al populaţiei? -ia spune-ne dumneata dotore 😉 Cui?!

Uite aşa descoperim şi noi câte sacrificii fac aceşti nenici pentru „binele” nostru şi cum ei, cunoscându-se încă din copilărie, şi-au propus să nu le scăpăm cu nici un preţ şi mai ales să nu care cumva să le furăm jucăria, balamucul privat România, ca să-l refacem în ceea ce merită să fie: Ţara Neamului Românesc Liber!

Ei ne-au avertizat că suntem nebuni, de acum… cu cămaşa de forţă după noi!

[…]Cine a ţinut pe loc bestiile feroce care se numesc oameni?[…]

Politica nu are nimic comun cu morala. Guvernul care se lasă condus de morală nu este politic şi în consecinţă puterea sa este şubredă. Acela care vrea să domnească trebuie să recurgă la viclenii şi ipocrizii. Marile calităţi populare, sinceritatea şi onestitatea – sunt vicii în politică, pentru că ele răstoarnă regii de pe tronurile lor mai bine decât inamicul cel mai puternic. Aceste calităţi trebuie să rămînă însuşirile regatelor creştine, noi nu trebuie să le luăm deloc drept călăuză. Scopul nostru este să posedăm puterea. Cuvântul „drepturi” este o idee abstractă pe care nimic nu o justifică. (Citat din Protocoalele Înţelepţilor Sionului traducere Virginia Thomas sau varianta Protocoalele Inteleptilor Sionului cu introducere – diferenţele între versiuni sunt foarte mici, după cum au fost traduse, esenţa rămâne. Presupunând că la 1900 aceste protocoale au apărut ca nişte falsuri, ne mirăm foarte tare cum de ele sunt puse în practică chiar sub ochii noştrii.)

Pentru cine nu crede că ei au dreptate şi crede că noi am avea… recomandăm cu căldură tratamentul alternativ… Citeşte şi:
1. Oculta mondială împotriva libertăţii de exprimare pe internet! Trădătorii le cântă în strună – Video

2. Cui îi folosește cardul de sănătate? – Video

3. Atentatul de la Bruxelles si etern penibilul Hellvig

4. Domnule Cioloș, faceți o greșeala! Iată de ce:

5. Noi suntem neamul ce ţine piept de mii de ani „Întunericului”!

6. Monitorizarea totala a telefoanelor si internetului ne scapa de teroristi? Dar buletinele biometrice?

7. Domnule Cioloș, nu vrem, domnule!

Mulţumim serviciilor secrete şi tuturor politicienilor, mai nou şi tehnocraţilor, că au grijă de noi si vor să ne bage în cămaşa de forţă ca să nu facem buba…

Acest articol este un pamflet plin de adevăruri! A se citi cu atenţie, pentru că duce la trezire!

– Discerne DMR

P.S. Recomandăm şi e musai că trebuie, la „indicaţiile” lui Claudiu D. Tufiş, introduse în lege următoarele…

facebook.com_claudiu.tufis

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *